Afgelopen zondag was initiatiefnemer Carel Banse op bezoek bij de Veteranenshop van 'Veteran Girl' Soraya Van Weereld in Tilburg. 

Geweldig om te zien en te voelen hoe zij met veel passie en betrokkenheid de Veteranenshop promoot en uitbouwt. Niet alleen zijn in de shop de officiële veteranentenues te koop, maar ook door haar zelf ontworpen armbanden, clips, poloshirts en veel, veel meer worden aangeboden. Ook voor het thuisfront/familieleden van veteranen heeft de Veteranenshop veel te bieden, zoals de kledinglijn van Veteran Girl.

De veteranenshop verdient daarom – naast de zeer gewaardeerde erkenning door het Veteraneninstituut- alle ondersteuning van het Ministerie van Defensie en andere (overheids)instanties om het belangwekkende werk te kunnen doen, waar veel veteranen en hun thuisfront en familieleden steeds naar uitzien. Organisatoren van evenementen, waar veteranen samenkomen, zouden trots moeten zijn als de Veteranenshop aanwezig is met een verkoopstand! 

Binnenkort is het boek 'Onbereikbaar Dichtbij' ook in de Veteranenshop te koop. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan (bijeenkomsten) voor veteranen. Weer een mijlpaal om trots op te zijn!

 

2016-09-18-14-06-21

veteranenshop-header

Share This