Schermafdruk 2015-08-03 20.03.10Met ingang van 5 september 2015 is het boek ‘Onbereikbaar Dichtbij’ te bestellen. Het boek bevat persoonlijke verhalen van veteranen uit Dordrecht e.o., opgetekend door studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam: de eerste generatie in gesprek met de derde generatie. De verhalen worden ingeleid door voorwoorden van de Directeur Veteraneninstituut, KTZA b.d. Frank Marcus , en de initiatiefnemers, Carel Banse (Stichting ECDef) en Marty Picauly (SmartPLUS Resources b.v.). Redacteur Wies Groeneveld (Tekstbureau TaalGras) heeft de begeleiding van de studenten op zich genomen, een kort historisch overzicht geschreven en het slotwoord. Foto’s van Glenn Siegers (Glenn Siegers Photography) en de lay-out door Franklin de Jezus (JEDisign) maken het geheel compleet.

Het boek is tot woensdag 16 september in de voorverkoop te bestellen tegen de prijs van €12,95 (exclusief verzendkosten). De prijs na die datum is nog niet bekend. U kunt het boek hier bestellen.

Let op: Als u zich ook wilt inschrijven voor de reünie op zondag 20 september 2015, dan kunt u bij uw inschrijving ook het boek bestellen. U kunt uw bestelling dan tijdens de reünie in ontvangst nemen (dan bespaart u tevens de verzendkosten). U kunt zich hier inschrijven.

Share This