Ernst Kraft van Ermel

Dhr. Ernst Kraft van Ermel heeft meegedaan aan de crowdfundingactie voor de nieuwe documentaire 'Klanken van Oorsprong' van Hetty Naaijkens Retel Helmrich.

Bij de loterij heeft Ernst een exemplaar van het boek 'Onbereikbaar Dichtbij' gewonnen. 

Hieronder volgt zijn reactie.

We gaan kijken hoe we zijn waardevolle suggestie kunnen verwerken. 

 

 

 

 

'Met veel belangstelling heb ik uw boek 'Onbereikbaar Dichtbij' gelezen. 

Een prachtig verzorgd boek met indrukwekkende verhalen en karakteristieke foto’s. Het verhaal van de veteraan moet m.i. meer verteld worden, opdat het wordt gehoord. Honderd procent eens ben ik het met Annabel van der Meulens opmerking : “Veteranen verdienen erkenning, respect en waardering”. (p 57)

Als ik me een kleine opmerking mag permitteren. Persoonlijk had ik graag gezien dat de foto’s werden voorzien van korte onderschriften/beschrijvingen.'